top of page

Denk ecologisch, denk aan het milieu

Met Solar lamellen geniet u van de gratis opwarming van uw zwembad. Goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portefeuille. Een must voor ieder buitenzwembad!

Hier stopt het uiteraard niet. Doordat wij gebruik maken van een FULL INVERTER warmtepomp geniet u ook van een optimaal rendement bij de opwarming . Deze warmtepomp heeft een veel hoger rendement dan een standaard warmtepomp waardoor er slechts een minimaal verbruik is t.o.v. een optimale opwarming. Zo blijft uw zwembad het hele zwemseizoen mooi op temperatuur.

Kiest u voor ons Exclusive pakket, geniet u van nog meer voordelen. Dit pakket is zo samengesteld dat het onderhoud grotendeels gebeurd door de automatische kuisrobot.

Door gebruik te maken van de variabele snelheidspomp S5P2R VS2 zullen uw technieken zodanig afgesteld worden dat de pomp beduidend minder energie zal verbruiken en bovendien ook nog geruislozer zal werken.

Een bijkomend voordeel is dat deze pomp zelfs een langere fabrieksgarantie van 4 jaar heeft.

Maar de nieuwste technieken hebben nog meer in petto voor uw zwembad. Door gebruik te maken van de Soleo VS van Pentair haalt u ook uw privé poolboy in huis. Dit systeem is zo intelligent dat het continu inspeelt op alle omgevingsfactoren om de filtering van uw zwembad te optimaliseren.

Dit systeem weet wanneer het automatisch rolluik geopend is en past de snelheid van de variabele snelheidspomp aan. Afhankelijk van de buitentemperatuur zal er meer of minder gefilterd worden, naar gelang de noden van het seizoen. Door de temperatuursensor is er ook een antivries module voor de winter aanwezig.

De instelling van het chloorgehalte houden we bewust laag zodat u zeker geen hinder heeft van de geur van chloor en zelfs niet weet dat er chloor in het zwembad aanwezig is.

Uiteraard kunt u ons ook vragen naar andere systemen betreffende ontsmetting zoals

zoutelectrolyse, chloor-arm en chloorvrij zwemmen. Wij geven u graag het nodige advies.    

bottom of page