top of page

EXCLUSIVE POOLS
Trots genieten van exclusiviteit

EERLIJKE PRIJS !!

SUPERIEURE KWALITEIT !!

FULL VINYLESTER !!

De perfectie bestaat……….

We zijn al jaren de marktleider op gebied van kwaliteit aan een betaalbare prijs. Sinds onze samenwerking met Freedom Pools gingen we weer

een stapje verder in kwaliteit , een zwembad dat gefabriceerd is volgens de laatste technologie en normen zodat we de hoogst mogelijke garantie

op de markt kunnen aanbieden. 35 jaar volledige garantie op zowel waterdichtheid, kleurvastheid als tegen osmose. Dit kan alleen maar door onze gepatenteerde structuur door gebruik te maken van EPOXY.

Maar nog steeds aan een zeer interessante prijs.

De perfecte combinatie van 2 werelden: de doorgedreven knowhow van Australië toegepast bij een speciaal opgeleide Europese fabrikant. Zo is

ondersteuning nooit ver weg.

Deze Europese fabrikant kan tevens beter inspelen op de noden van ons klimaat door een geschikte isolatie in de middenkern van het zwembad.


35 jaar garantie op kleurvastheid!!

Door het gebruik van Epoxy zijn er geen porieën meer in de kleurlaag, waardoor deze kleur veel beter resistent is tegen chemicaliën en invloeden van buiten af zoals zonnestralen. Door gebruik te maken van de ECO PURE Gelcoat, zal de groei van bacterieën zelfs tot 99% verminderen! Deze sprankelende 3D-kleuren geven extra glans en schittering aan het zwembad, het lijkt wel alsof er miljoenen diamanten in uw zwembad verwerkt zijn. U kunt kiezen uit 16 sublieme 3D-kleuren

100% Vinylester tegen Osmose

Een belangrijke evolutie de laatste 20 jaar is het gebruik van vinylester. Vinylester geeft een verbeterde sterkte en sluit het indringen van water uit. Vandaar bieden wij ook 35 jaar garantie tegen osmose (Max. wettelijke garantie binnen Europa).

Isolatie

Dit zwembad is in de middenkern geïsoleerd om zo warmteverlies via de wanden te voorkomen.

Ruime keuze

Wij hebben steeds een ruime voorraad zwembaden in verschillende kleuren en afmetingen. Dat maakt de keuze voor de klant gemakkelijker en bovendien is zo de wachttijd minimaal. Maak een vrijblijvende afspraak en overtuig uzelf!

Eerlijke Prijs

Als exclusief verdeler en importcentrum voor BENELUX kunnen wij rechtstreeks aan onze eindklanten een eerlijke prijs in de sector voorleggen. Doordat wij een grote goep zijn krijgen wij ook goede condities bij onze leveranciers. Kijk bij de modellen voor de volledige prijsberekening.

Contacteer ons voor meer informatie. 

Over the years Freedom Pools’ high standards of quality and design have been recognised internationally.

But our main focus is on achieving total satisfaction for our customers. Ask your Pool Consultant for copies of the many testimonial letters we have already received from our valued customers and you will begin to see why Freedom Pools is Australia’s and Europe’s most popular choice.

6 lagen kwaliteit

A. The closed beam construction of your pool indicates that it ́s builted with the highest developed method available in our current market.

B. The gel coat stabilizer is resistant to chemicals and ultraviolet rays.

C. We use water-resistant VINYLESTER EPOXY to guarantee the pool’s protection against osmosis.

D. Two layers of hand laid vinylester strategically placed for durability and strength.

E. A layer of white EPOXY which provides additional strength and protects the layers.

bottom of page